SUGO AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT

SUGO AMSTERDAM FERDINAND BOLSTRAAT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen
5 okt 2019 om 19:51 Arugula lettuce on top was clearly soaking wet. Pizza was so soggy I had to toss it out.
25 sep 2019 om 2:09 Heel lekker! Het zou alleen niet erg zijn als het wat rijker belegd zou zijn, er zat nu niet zoveel van de ingrediënten op. Maar verder wel goede kwaliteit! :)
3 sep 2019 om 12:41 Pizza’s waren lauw, ingedroogd en flauw, bijna geen rucola te bekennen. Hebben veel te lang in de vitrine gelegen. Jammer, want in de omschrijving ziet alles er prachtig uit. Veel te duur op deze manier
25 jul 2019 om 23:11 Pizza wisselend van kwaliteit:`die met zalm leek meer op een turks brood. De andere pizza's marguerita en 4 formaggi waren okay, maar niet knapperig. De salade caprese was een bak tomaatjes, een paar stukjes mozzarella en een (1) blaadje basilicum.
24 jul 2019 om 9:11 Ordered 3 slices and all 3 had a burnt bottom and were super dry. Not enough cheese on top.
20 jul 2019 om 16:10 Good quality and very quick delivery!
28 mei 2019 om 17:38 Heb 2 keer erbij gezet dat het zonder olijven was, heb alsnog olijven erop gekregen.
23 mei 2019 om 21:54 Smaak en kraak waren heel goed, echter 4 van de 12 pizza parts waren vrijwel niet belegd. Dat kun je echt niet maken voor die prijs. Beterschap!
13 mei 2019 om 14:44 Dit was de 2e keer dat er wat vergeten was. Jammer!
16 apr 2019 om 6:32 Met de Chef Choice (39,70) voor 9x2 slices verwacht je wat speciaals en rijk belegde stukken pizza. Als dan de helft van de stukken basic blijkt te zijn dan raak je wel enigszins teleurgesteld (ruimte is te kort voor volledige omschrijving van ervaring)
25 mrt 2019 om 9:58 Tasty food, but there were no anchovies on the anchovies pizza I ordered. The quantity of ingredients on the pizze overall are a bit sparse (especially in comparison to Sugo Rotterdam)
2 mrt 2019 om 20:31 duur voor weinig en laag kwaliteit eten